Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за ремонт на 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет за ремонт на 145

Здравейте момчета!

Наскоро ми смачкаха калниците в два поредни дни на паркинг. Заведени са като щети при застрахователите (има каско).
    Преди още да са дошли каквито и да било стотинки от тях, вече си търся къде да си оправя колата, че я карам като сапунерка. Вчера се замислих колко пък ще струват целите елементи - нови?
    Пуснах търсене в нета и попаднах на тези http://autoparts.bg/index.php?option...id=34&Itemid=5 които ми се струват приемливи - но нямам никаква представа дали съм прав?
    Можете ли да ме посъветвате както за този магазин, така и за ситуацията - какво е най-добре да направя? И какви пари би излязло...
    А като се разрових в тоя сайт за частите и броня си харесах, че моята е огъната от много време насам (отдолу), макар че доста пари ще дойдат наведнъж. Но за калниците поне сериозно съм се замислил.

Моля ви за съвет и насоки - не съм на ти с тия неща, затова бъдете по-обстоятелствени, моля )

PS: Колата мисля, че я имам в подписа...

Поздрави, Никола
    Alfa Romeo 145 Twin Spark
    '99, 1.6 TS, 120hp

Виж сега,има си хора за които новото си е ново и винаги предпочитат да е от магазина,но според мен специално за калниците е много по-добре да си ги вземеш от морга,хем че ще ги намериш на по 40-50лв,хем ще си знаеш си е оригинален калник (е това не е 100%),хем може да си намериш и твоя цвят и да минеш без боядисване което както и да го гледаме минимум 100лв на детайл немърдат.Така че по добре си ги земи от морга и дори да трябва да си ги боядисваш пак ще ти излезне в пъти по ефтино от колкото нов калник!
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

наистина май най-добре от морга с твоя цвят ......... и без кит
      точка

Comment

Хм, благодаря ви за съвета!

А някакви предложения накъде да се запътя за огледи? Над околовръстното - между Драгалевци и Бояна май имаше разни?
        Alfa Romeo 145 Twin Spark
        '99, 1.6 TS, 120hp

Comment

Първоначално публикувано от nixanbal Покажи съобщение
          Хм, благодаря ви за съвета!

А някакви предложения накъде да се запътя за огледи? Над околовръстното - между Драгалевци и Бояна май имаше разни?
          Иди при Яворчо на ул. Адам Мицкевич, но незнам кой номер се води. От сливница към люлин завиваш на дясно за към Надежда и се пада малко преди 1вия светофар... Ако знаеш каде е Лисан сервиза ще се ориентираш. Това е от мен дано да съм помогнал...
          Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
          Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
          Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Working...
          X